Ako Prenášať Hry Z Telefónu Do Počítača

Obsah:

Ako Prenášať Hry Z Telefónu Do Počítača
Ako Prenášať Hry Z Telefónu Do Počítača

Video: Ako Prenášať Hry Z Telefónu Do Počítača

Video: Ako Prenášať Hry Z Telefónu Do Počítača
Video: Ako exportovať video z tabletu do počítača 2024, Smieť
Anonim

Používatelia mobilných telefónov veľmi často čelia problémom, ktoré súvisia s prenosom súborov, najmä hier, do počítača. Mnohí, ktorí majú mobilný telefón, nevedia, ako poslať túto alebo tú hru do počítača.

Ako prenášať hry z telefónu do počítača
Ako prenášať hry z telefónu do počítača

Nevyhnutné

Mobilný telefón, internet, kábel USB alebo pripojenie Bluetooth

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr musíte ísť na internet a vo vyhľadávačoch hľadať špeciálny program, pomocou ktorého môžete hru preniesť do svojho počítača. Pri vyhľadávaní je veľmi dôležité zvoliť program napísaný špeciálne pre model mobilného telefónu, z ktorého sa bude prenášať herný súbor. Takýto softvér je možné stiahnuť na oficiálnej webovej stránke zástupcu ľubovoľného modelu mobilného telefónu.

Krok 2

Po stiahnutí a nainštalovaní špeciálneho programu do počítača vezmite telefón a kábel USB a použite ich na pripojenie telefónu k počítaču. Potom prejdite do priečinka „Tento počítač“a nájdite tam svoje telefónne pripojenie. Po otvorení prejdite do priečinka „Hry“alebo do iného priečinka, kde sú uložené súbory s hrami.

Krok 3

Teraz musíte v počítači spustiť špeciálny program pre svoj telefón. Po spustení programu musíte skopírovať súbor s hrou a pomocou programu ho presunúť do vybratého priečinka v počítači. To isté sa dá urobiť, ak sú počítač a mobilný telefón pripojené cez Bluetooth, potom nie je potrebný kábel USB.

Odporúča: