Ako Kopírovať SMS

Obsah:

Ako Kopírovať SMS
Ako Kopírovať SMS

Video: Ako Kopírovať SMS

Video: Ako Kopírovať SMS
Video: SMS ako priepustky zo zákazu vychádzania? 2024, Septembra
Anonim

Správy v mobilnom telefóne niekedy predstavujú dôležitú korešpondenciu, ktorú by bolo dobré uchovať v počítači alebo dokonca vytlačiť. Nie každý telefón vám to umožňuje, ale majitelia iPhone môžu vyskúšať jednu z možností.

Ako kopírovať SMS
Ako kopírovať SMS

Inštrukcie

Krok 1

Ak váš iPhone nemá útek z väzenia, existuje iba jedna možnosť skopírovať SMS do vášho počítača. Vytvorte snímky obrazovky obrazovky so správami (stlačte súčasne tlačidlá napájania a domov) a potom ich preneste do počítača. Toto nie je najpohodlnejší spôsob, najmä ak potrebujete kopírovať veľké množstvo správ.

Krok 2

Pre telefóny na útek z väzenia existuje zaujímavejší spôsob, aj keď je potrebné prevziať a nainštalovať dva programy. Prvý program DiscAid je možné stiahnuť z https://www.digidna.net/products/diskaid a druhý prehľadávač databáz SQLite na adres

Krok 3

S obidvomi nainštalovanými programami pripojte telefón k počítaču pomocou kábla USB, spustite program DiscAid a otvorte koreňový priečinok.

Krok 4

Postupne otvorte priečinky Používateľ, Knižnica, SMS a kliknite na súbor sms.db.

Krok 5

Kliknutím na tlačidlo Kopírovať do počítača uložte súbor do počítača. Ak máte počítač Mac, potom bude toto tlačidlo Kopírovať do počítača Mac.

Krok 6

Ako ste asi uhádli, predtým skopírovaný súbor obsahuje vaše SMS. Ak ich chcete preniesť do čitateľnej podoby, musíte tento súbor previesť do čitateľného formátu. Ak to chcete urobiť, otvorte prehľadávač databázy SQLite a načítajte súbor sms.db do programu.

Krok 7

Vyberte ponuku Súbor - Exportovať - Tabuľka ako súbor CSV.

Krok 8

Vyberte sekciu Správa a kliknite na tlačidlo Exportovať.

Krok 9

Zadajte umiestnenie v počítači, kam chcete uložiť hotový súbor. K názvu súboru musíte pridať príponu csv, aby bol súbor definovaný ako tabuľka programu Excel.

Krok 10

Teraz môžete výsledný súbor otvoriť a prečítať si správy v počítači.

Odporúča: