Ako Nainštalovať Google Chrome Na IPad

Ako Nainštalovať Google Chrome Na IPad
Ako Nainštalovať Google Chrome Na IPad

Video: Ako Nainštalovať Google Chrome Na IPad

Video: Ako Nainštalovať Google Chrome Na IPad
Video: Как установить Google Chrome на ipad 2, 3 и mini 1 2024, Apríl
Anonim

V poslednej dobe spoločnosť Google predstavila mobilnú verziu prehliadača Chrome, ktorá je navrhnutá tak, aby fungovala v spojení s iOS. Aplikácia má obrovské množstvo užitočných funkcií, vďaka ktorým už mnoho používateľov opustilo iné analógy.

Ako nainštalovať Google Chrome na iPad
Ako nainštalovať Google Chrome na iPad

Najjednoduchšou metódou inštalácie aplikácie iChrome na zariadeniach Apple je použitie oficiálnej služby App Store. Tento prístup zníži pravdepodobnosť inštalácie neštandardného alebo škodlivého softvéru. Zapnite iPad a počkajte, kým sa načíta OS.

Aktivujte bezdrôtový modul. Okamžite stojí za objasnenie, že na sťahovanie aplikácií je lepšie použiť kanál Wi-Fi. Pri práci so signálom 3G existuje riziko, že sa sťahovanie preruší. Spustite aplikáciu na prácu so službou App Store a vyberte požadovaný program. Môžete tiež použiť priamy odkaz na stiahnutie pre prehľadávač iChrome uvedený v stĺpci Ďalšie zdroje.

Po zadaní možnosti bezplatného stiahnutia kliknite na tlačidlo „Inštalovať aplikáciu“. Nezabudnite zadať svoje heslo používateľa App Store a vyplniť uvedený formulár. Kliknite na tlačidlo OK. Stiahnutie inštalačných súborov by nemalo trvať dlho.

Inštalácia aplikácie iChrome sa spustí automaticky. Najlepšie je počas tohto postupu nič nerobiť alebo iPad vypínať. Dokončenie procesu inštalácie aplikácie bude indikované zobrazením ikony iChrome na ploche.

Je dôležité poznamenať, že prehliadač iChrome je vylepšením aplikácie Safari. Toto je bežný doplnok, ktorý umožňuje meniť rozhranie okna a aktivovať ďalšie funkcie, ktoré sú vlastné prehliadaču Google Chrome. V súčasnosti nie je možné používať doplnky, ktoré sú súčasťou verzie pre stolné počítače.

Aplikácia iChrome nepoužíva technológiu Java Script Nitro. Mobilná verzia zároveň obsahuje mnoho jedinečných možností pre prehliadač Google Chrome. Možnosť aktivácie režimu „inkognito“zostala zachovaná. Niektoré verzie majú funkciu automatického skrytia pre panel kariet a panel adries URL.

Odporúča: