Ako Vstúpiť Do Ponuky Služieb

Obsah:

Ako Vstúpiť Do Ponuky Služieb
Ako Vstúpiť Do Ponuky Služieb

Video: Ako Vstúpiť Do Ponuky Služieb

Video: Ako Vstúpiť Do Ponuky Služieb
Video: Сказка острова 21 серия русская озвучка (Фрагмент №1) | Ada Masalı 21.Bölüm 1.Fragmanı 2024, Apríl
Anonim

Mnoho moderných zariadení má na puzdre iba tlačidlá, zatiaľ čo základné nastavenia sú prístupné z počítača. Ale za jedným alebo dvoma tlačidlami sú servisné funkcie. Pozrime sa ako príklad vstúpiť do ponuky služieb pomocou tlačiarne.

Ponuka služieb tlačiarne
Ponuka služieb tlačiarne

Nevyhnutné

Servisná dokumentácia

Inštrukcie

Krok 1

Kliknite na tlačidlo uvedené v dokumentácii na tele tlačiarne. Väčšina modelov má spravidla dve hlavné tlačidlá - Start / Stop a On / Off, pomocou ktorých môžete vstúpiť do servisnej ponuky tlačiarne.

Krok 2

Keď držíme stlačené tlačidlo alebo kombináciu tlačidiel, sledujeme svetelnú indikáciu tlačiarne. Ak je všetko vykonané správne, prístroj potvrdí aktiváciu servisného menu blikaním LED diód, alebo zobrazí informácie na dotykovej obrazovke, ak je model vybavený podobným zariadením. Pustíme gombík.

Krok 3

Zadávame pomocou následných stlačení tlačidiel servisné príkazy. Poradie vstupu a ich účel sú popísané v servisnej dokumentácii.

Krok 4

Aby sa zmeny prejavili, reštartujte tlačiareň. Stlačením tohto tlačidla vypnete tlačiareň, opustíte servisné menu a potom ju na 1 minútu odpojíte od 220 voltovej siete.

Odporúča: