Vráťte Telefón Do Práce Vo Vode

Vráťte Telefón Do Práce Vo Vode
Vráťte Telefón Do Práce Vo Vode

Video: Vráťte Telefón Do Práce Vo Vode

Video: Vráťte Telefón Do Práce Vo Vode
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Smieť
Anonim

Ktokoľvek môže spadnúť do vody. Je dôležité vedieť, ako vrátiť váš stroj späť k životu.

Vráťte telefón do práce vo vode
Vráťte telefón do práce vo vode

1. Zakázať. Po vybratí telefónu z vody ho musíte okamžite vypnúť. V opačnom prípade dôjde k prerušeniu skratu.

Po vytiahnutí prístroja ním netraste, pretože voda môže preniknúť ešte hlbšie do prístroja. Ak máte možnosť ihneď vybrať batériu z telefónu, urobte to okamžite. Ak to momentálne nie je možné, jednoducho vypnite napájanie.

Ak sa telefón pri páde vypne, znova ho nezapínajte, aby ste skontrolovali jeho funkčnosť. Teraz môžete na pár dní zabudnúť na telefón.

2. Demontujte. Musíte odstrániť všetky odnímateľné časti telefónu: pamäťovú kartu, zadný kryt, SIM kartu, konektor pre slúchadlá atď. Hlavnou vecou nie je preháňať to. Pamätajte, že váš mokrý telefón potrebuje čo najviac vzduchu, a to vyžaduje diery.

3. Vysajte vysávačom. Ak má váš vysávač hubicu s úzkym hrotom, je ten správny čas ho použiť. Snažte sa z telefónu odstrániť čo najviac vlhkosti. Je vhodné každú jamku povysávať minimálne 5 minút.

Ak nemáte takúto trysku, môžete použiť sušič vlasov, ale vzduch by mal byť iba studený. V opačnom prípade horúci prúd poškodí časti telefónu.

4. Nechajte zaschnúť. Ďalej musíte telefón vložiť na 48 hodín do hlbokej misy s ryžou. Ryža dobre absorbuje vlhkosť. Ak po tomto čase nájdete na telefóne stopy vlhkosti, nechajte ho v ryži ešte 1-2 dni. Ak už môžete povedať, že je s ním všetko v poriadku, môžete to skúsiť zapnúť.

Ak ste splnili všetky body, bude váš telefón s najväčšou pravdepodobnosťou fungovať.

Odporúča: