Ako Nastaviť Vyzváňací Tón Budíka

Obsah:

Ako Nastaviť Vyzváňací Tón Budíka
Ako Nastaviť Vyzváňací Tón Budíka

Video: Ako Nastaviť Vyzváňací Tón Budíka

Video: Ako Nastaviť Vyzváňací Tón Budíka
Video: Jak na iPhonu nastavit vlastní písničku jako vyzvánění 2024, Smieť
Anonim

Inštalácia melódie, ktorá sa vám páči, na budík mobilného telefónu nezaberie človeku veľa času, všetky akcie nebudú trvať dlhšie ako päť minút.

Ako nastaviť vyzváňací tón budíka
Ako nastaviť vyzváňací tón budíka

Nevyhnutné

  • - mobilný telefón
  • - PC
  • - prístup na internet
  • - synchronizácia mobilného telefónu s počítačom

Inštrukcie

Krok 1

Sťahovanie melódie do počítača. Ak chcete stiahnuť melódiu, ktorá sa vám páči, do počítača, stačí zadať príslušný dopyt do poľa vyhľadávacieho nástroja. Pomocou služieb jedného z ponúkaných webov uložte melódiu do svojho počítača. Keď je melódia v počítači, musíte ju preniesť do mobilného telefónu.

Krok 2

Prenos melódie na mobilný telefón. Aby ste to dosiahli, musíte telefón pripojiť k počítačovému rozhraniu. Nainštalujte softvér dodávaný so zariadením na počítač a potom pripojte mobilný telefón k počítaču pomocou kábla USB, ktorý je tiež dodávaný so zariadením. V spustenom programe vyberte sekciu „Hudba“a skopírujte do nej stiahnutú melódiu. Teraz ho môžete nastaviť ako budík.

Krok 3

Nastavenie vyzváňacieho tónu pre budík. Na nastavenie vyzváňacieho tónu ako signálu alarmu môžete použiť nasledujúce spôsoby. Metóda jedna. V nastaveniach budíka definujte melódiu odoslanú do telefónu ako signál a uložte zmeny. Metóda dva. V sekcii „Hudba“prejdite na požadovanú melódiu a otvorte jej možnosti. V možnostiach nastavte pre melódiu parametre „Nastaviť na alarm“a uložte nastavenia.

Odporúča: