Ako Odstrániť Heslo Z Jednotky USB Flash V Telefóne

Obsah:

Ako Odstrániť Heslo Z Jednotky USB Flash V Telefóne
Ako Odstrániť Heslo Z Jednotky USB Flash V Telefóne

Video: Ako Odstrániť Heslo Z Jednotky USB Flash V Telefóne

Video: Ako Odstrániť Heslo Z Jednotky USB Flash V Telefóne
Video: Ako zakázať prihlasovacie heslo systému Windows 10 a uzamknutá obrazovka - obísť heslo 2024, Apríl
Anonim

Niektoré mobilné telefóny Nokia podporujú možnosť nastaviť heslo na pamäťovej karte používanej mobilným telefónom. Ak je také heslo nastavené a z nejakého dôvodu ste ho zabudli, je možné pamäťovú kartu odblokovať. K tomu potrebujete program J. A. F. A Nokia Unlocker.

Ako odstrániť heslo z jednotky USB flash v telefóne
Ako odstrániť heslo z jednotky USB flash v telefóne

Nevyhnutné

  • - program Nokia Unlocker;
  • - program J. A. F;
  • - program Nokia PC Suite.

Inštrukcie

Krok 1

Nájsť a stiahnuť vyššie uvedené aplikácie na pevný disk počítača. Skontrolujte stiahnuté súbory antivírusom, aby nedošlo k infikovaniu vášho počítača vírusmi. Zapnite v počítači nainštalovanú aplikáciu Nokia PC Suite a spustite program J. A. F. Ak nemáte aplikáciu Nokia PC Suite, stiahnite si ju z oficiálnej stránky nokia.ru a nainštalujte ju na miestny disk osobného počítača. Skontrolujte všetky súbory antivírusovým softvérom.

Krok 2

Nájdite príspevok skupiny BBA. JA. F. a choď na to. Začiarknite políčko vedľa položky Čítať PM a potom kliknite na tlačidlo Služba. Nastavte parameter Vybrať počiatočnú adresu PM na nulu a parameter koncovej adresy na 512 (toto je začiatočný a koncový blok pamäte). Zadajte prosím svoje údaje opatrne, pretože ide o dôležitý proces odstránenia hesla z pamäťovej karty.

Krok 3

V nasledujúcom okne zadajte umiestnenie pre uloženie výsledného súboru PM. Po prečítaní zatvorte obslužný program J. A. F. a spustite program Nokia Unlocker. V tomto programe musíte určiť cestu k prijatému súboru PM, aby ho program mohol spracovať a dešifrovať údaje. Kliknutím na tlačidlo „Detekovať“spustíte proces dešifrovania. Program zobrazí prijaté heslo v poli „Heslo na pamäťovú kartu“. Zapamätajte si to a skúste to zadať do telefónu.

Krok 4

Ak pamäťová karta obsahuje nepotrebné údaje (napríklad hudbu alebo staré fotografie), môžete heslo odstrániť úplným naformátovaním pamäťovej karty. Vyberte pamäťovú kartu z telefónu a naformátujte ju v počítači pomocou nástroja Správa diskov. Potom kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť „Formátovať“. Po dokončení procesu formátovania vložte kartu späť do telefónu a skúste skontrolovať niektoré súbory.

Odporúča: