Ako Flashovať Telefón Samsung

Obsah:

Ako Flashovať Telefón Samsung
Ako Flashovať Telefón Samsung

Video: Ako Flashovať Telefón Samsung

Video: Ako Flashovať Telefón Samsung
Video: Samsung Galaxy Beam смартфон с проектором 2024, Smieť
Anonim

Ak máte problémy napríklad s mobilným telefónom, java automat prestal fungovať alebo ste preň zabudli nejaké kódy, možno ho budete musieť prepísať, t.j. aktualizuje svoju softvérovú náplň. Na blikanie telefónov Samsung je možné použiť veľa rôznych programov, jedným z nich je program SGH Flasher / Dumper.

Ako flashovať telefón Samsung
Ako flashovať telefón Samsung

Inštrukcie

Krok 1

V prvom rade je potrebné Dump telefón, t.j. uložiť všetok obsah telefónu na externé médium, v prípade neúspešného firmvéru je možné telefón vrátiť do pôvodného stavu.

1. Spustite program SGH Flasher / Dumper. Vyberte „virtuálny“port COM. Vypnite telefón a pripojte ho cez USB port k počítaču, zobrazia sa programové tlačidlá.

2. V stĺpci „NOR Dumping“kliknite na tlačidlo „Dump full flash (16mb) to bin …“a zadajte umiestnenie, kam sa má skládka uložiť. Za 20 - 25 minút bude proces ukončený.

3. Stlačte tlačidlo „Odpojiť“a odpojte telefón.

Krok 2

Stiahnite si firmvér z Internetu. Spravidla sa skladá z troch súborov s príponami „.bin“, „.tfs“a „.cfg“.

Spustite Flasher / Dumper SGH a pripojte telefón. V stĺpci „NOR Flashing:“stlačte tlačidlo „Flash BIN súbor“a zadajte súbor firmvéru „.bin“, proces kopírovania súboru trvá asi 15-20 minút. Stlačte tlačidlo „Odpojiť“, odpojte telefón od počítača a zapnite ho.

Krok 3

Znova vypnite telefón a pripojte ho k počítaču, v stĺpci „Flash full TFS“vyberte súbor „.tfs“firmvéru a počkajte, kým sa skopíruje. Stlačte tlačidlo „Odpojiť“, odpojte telefón od počítača a zapnite ho. Týmto sa ukončí blikanie telefónu.

Odporúča: