Ako Sa K Vášmu Telefónu Pripája Icq Zadarmo

Obsah:

Ako Sa K Vášmu Telefónu Pripája Icq Zadarmo
Ako Sa K Vášmu Telefónu Pripája Icq Zadarmo

Video: Ako Sa K Vášmu Telefónu Pripája Icq Zadarmo

Video: Ako Sa K Vášmu Telefónu Pripája Icq Zadarmo
Video: СТАРАЯ,ДОБРАЯ АСЬКА/ICQ. КУДА ПРОПАЛА? Краткая история. 2024, Smieť
Anonim

Dnes môžete zostať so svojimi priateľmi ICQ kdekoľvek a nech ste kdekoľvek. Túto príležitosť dáva používateľom „mobile ICQ“- klient ICQ navrhnutý špeciálne pre mobilné telefóny. Je pozoruhodné, že program môžete používať zadarmo.

Ako sa k vášmu telefónu pripája icq zadarmo
Ako sa k vášmu telefónu pripája icq zadarmo

Nevyhnutné

Počítač, telefón, prístup na internet, dátový kábel pre telefón

Inštrukcie

Krok 1

Predtým, ako si budete môcť vychutnať komunikáciu s priateľmi v ICQ cez mobilný telefón, musíte si stiahnuť program a nainštalovať si ho do mobilného telefónu. Všetko, čo potrebujete, je počítač s prístupom na internet, a to nasledovne.

Krok 2

Otvorte hlavnú stránku vyhľadávacieho nástroja, ktorá je pre vás najvýhodnejšia. V poli pre zadanie žiadosti musíte zaregistrovať nasledujúcu frázu: „stiahnuť icq pre mobil“alebo „stiahnuť icq do telefónu“. Vyhľadávač vám poskytne veľa možností pre stránky, ktoré vám umožnia stiahnuť ICQ do vášho počítača. Vyberte si pre seba najatraktívnejší zdroj a stiahnite si icq klienta pre mobil do svojho počítača.

Krok 3

Pripojte telefón k počítaču pomocou dátového kábla (kábel USB). Hneď je potrebné poznamenať, že na vašom PC musí byť nainštalovaný program, ktorý vám umožní pracovať s telefónom cez USB rozhranie. Ak nie, môžete túto aplikáciu nainštalovať z príslušného disku. Samotný disk je štandardne dodávaný s mobilným telefónom. Ak chcete pripojiť telefón k počítaču, zapojte jeden koniec kábla do USB portu a druhý koniec do zodpovedajúcej zásuvky na telefóne.

Krok 4

Hneď ako program rozpozná telefón, otvorte priečinok s aplikáciami nainštalovanými v prístroji. Nainštalujte program ICQ a potom odpojte pripojenie k počítaču. Ak chcete použiť nainštalovanú aplikáciu, aktivujte vo svojom telefóne internetové pripojenie a prihláste sa do programu zadaním údajov používateľa do príslušných polí.

Odporúča: