Ako Hojdať Batériu Telefónu

Obsah:

Ako Hojdať Batériu Telefónu
Ako Hojdať Batériu Telefónu

Video: Ako Hojdať Batériu Telefónu

Video: Ako Hojdať Batériu Telefónu
Video: Ako merajú Garmin hodinky vašu telesnú batériu? 2024, Smieť
Anonim

Nie každou batériou telefónu je možné „otriasť“. K tomuto postupu sa najlepšie hodia lítium-iónové batérie. Budú sa o nich diskutovať v budúcnosti. Existujú samozrejme úplne beznádejné prípady, keď batéria úplne stratí svoju kapacitu a nie je možné ju nijako oživiť, ale väčšinou sú lítium-iónové batérie „kyvné“.

Nabite telefón
Nabite telefón

Nevyhnutné

Batéria, telefón, nabíjačka telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr vybite batériu do stavu, kým sa telefón vôbec nezapne. K tomu musí byť batéria v telefóne. Lepšie je úplne vybiť batériu, nabiť telefón aplikáciami náročnými na napájanie. Počúvajte hudbu, hrajte hry alebo jednoducho stlačte tlačidlá. Pri absencii energeticky náročných aplikácií v telefóne tiež veľmi dobre absorbuje energiu, aby sa telefón mohol úplne vypnúť a zapnúť. Faktom je, že pri hľadaní sietí telefón trávi veľa energie.

Krok 2

Keď je batéria úplne vybitá, nabite telefón. Musíte nabíjať, kým nie je batéria úplne nabitá. Po prvom cykle vybitia a nabitia batéria obnoví svoju kapacitu na maximálnu možnú mieru. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak tento cyklus zopakujete ešte niekoľkokrát. V budúcnosti bude potrebné tento postup opakovať po 50 - 100 poplatkoch za telefón.

Odporúča: