Ako Otvárať Textové Súbory V Telefóne

Obsah:

Ako Otvárať Textové Súbory V Telefóne
Ako Otvárať Textové Súbory V Telefóne

Video: Ako Otvárať Textové Súbory V Telefóne

Video: Ako Otvárať Textové Súbory V Telefóne
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Smieť
Anonim

Mobilné telefóny sa často používajú na čítanie kníh a rôznych textových dokumentov. Bohužiaľ, nie všetky takéto zariadenia majú funkciu spúšťania textových súborov bez použitia ďalších obslužných programov.

Ako otvárať textové súbory v telefóne
Ako otvárať textové súbory v telefóne

Nevyhnutné

  • - ReadManiac;
  • - TequilaCat.

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete začať, skúste skopírovať dokument txt do pamäte telefónu alebo na jednotku flash vášho mobilného zariadenia. Za týmto účelom pripojte telefón k počítaču pomocou kábla USB.

Krok 2

Po stiahnutí potrebných súborov odpojte kábel od telefónu a prejdite na obsah pamäte. Skúste otvoriť textový dokument. Niektoré rozpočtové modely mobilných telefónov neprijímajú súbory txt. nemôže čítať takéto dokumenty.

Krok 3

Ak narazíte na takúto situáciu, vytvorte archív rar alebo zip. Zabaľte doň textový dokument a presuňte súbor do pamäte telefónu. Na spustenie txt-dokumentu ich archívu použite aplikáciu ReadManiac. Nájdite daný program v jar formáte. Skopírujte ho do pamäte telefónu.

Krok 4

Spustite program ReadManiac a prejdite do ponuky Súbor. Vyberte požadovaný dokument txt. Niekoľkokrát kliknite na tlačidlo „Áno“, aby ste povolili prístup k zadanému súboru.

Krok 5

Existujú aj programy, ktoré prevádzajú formát txt do formátu jar. Sú veľmi pohodlné v tom, že vo svojom telefóne nemusíte mať žiadny ďalší pomocný program. Nainštalujte program TequilaCat. Spustite ho a kliknite na tlačidlo „Prehliadať“umiestnené v poli „Knihy“.

Krok 6

Vyberte požadované dokumenty txt. Prispôsobte možnosti zobrazenia textu na obrazovke telefónu. Ak to chcete urobiť, vyberte farbu, písmo a zadajte riadkovanie. Zadajte názov budúceho súboru jar.

Krok 7

Kliknite na tlačidlo „Vytvoriť knihu“a počkajte na dokončenie prebiehajúceho procesu. Teraz stačí skopírovať prijaté súbory v jar formáte do pamäte telefónu alebo na USB flash disk. Presuňte tieto súbory do priečinka Aplikácie alebo Hry na mobilnom zariadení.

Krok 8

Spustením požadovaného súboru jar zobrazíte informácie. Hlavnou výhodou tohto programu je, že potrebné dokumenty môžete otvoriť takmer na akomkoľvek mobilnom telefóne.

Odporúča: