Ako úplne Vyčistiť Telefón

Obsah:

Ako úplne Vyčistiť Telefón
Ako úplne Vyčistiť Telefón

Video: Ako úplne Vyčistiť Telefón

Video: Ako úplne Vyčistiť Telefón
Video: 1 Deň ako... Čistič WC [epi15] 2024, Smieť
Anonim

V prípade, že sa rozhodnete predať svoj telefón, môže byť potrebné dôkladné vyčistenie. Ak chcete svoj mobilný telefón úplne vymazať z osobných súborov, môžete použiť jednu z jednoduchých metód.

Ako úplne vyčistiť telefón
Ako úplne vyčistiť telefón

Inštrukcie

Krok 1

Zapnite telefón a pomocou tlačidiel ponuky odstráňte z telefónu všetky súbory. Mnoho modelov podporuje výber viacerých súborov. Pomocou tejto funkcie môžete mazať viac súborov naraz.

Krok 2

Použite kód na obnovenie firmvéru. Pomocou tohto kódu môžete vymazať všetky osobné informácie, ktoré sú v pamäti telefónu, a tiež vrátiť všetky nastavenia do stavu z výroby. Prejdite na web výrobcu vášho zariadenia a vyhľadajte kontakty technickej podpory. Môže to byť buď telefónne číslo alebo e-mailová adresa. Zadajte číslo IMEI svojho mobilného telefónu a potom si vyžiadajte kód na obnovenie firmvéru. Číslo IMEI je sériové číslo vášho telefónu. Spoznáte to zadaním * # 06 # alebo odstránením zadného krytu a batérie.

Krok 3

Synchronizujte svoj telefón s počítačom. Použite na to dátový kábel a disk s ovládačmi. Všetky tieto spravidla nájdete v balení telefónu, inak si ich budete musieť zaobstarať sami. Dátový kábel nájdete v ktoromkoľvek obchode s mobilnými telefónmi alebo si ho môžete objednať v internetovom obchode alebo na webových stránkach výrobcu. Na webových stránkach výrobcu nájdete ovládače a softvér potrebný na synchronizáciu. Ak softvér chýba, stiahnite si ho z niektorého z fanúšikovských serverov určených pre váš telefón, napríklad allnokia.ru alebo samsung-fun.ru. Nainštalujte ovládače a potom pripojte telefón k počítaču.

Krok 4

Spustite synchronizačný softvér a uistite sa, že synchronizuje váš telefón s počítačom. To bude signalizované príslušným indikátorom. Pomocou programu otvorte ponuku súborov v telefóne. Odstráňte všetky vaše súbory. Skopírujte tiež telefónny zoznam a správy uložené v telefóne do počítača a potom ich odstráňte z pamäte mobilného telefónu.

Odporúča: