Ako Odoslať Melódiu Cez Telefón

Obsah:

Ako Odoslať Melódiu Cez Telefón
Ako Odoslať Melódiu Cez Telefón

Video: Ako Odoslať Melódiu Cez Telefón

Video: Ako Odoslať Melódiu Cez Telefón
Video: Ako ovládať Pc cez mobil 2024, Smieť
Anonim

Nie je nič jednoduchšie ako vymieňať si s priateľmi a rodinou rôzny obsah: obrázky, melódie a oveľa viac (stačí si vybrať ten, ktorý sa vám páči, a v možnostiach zvoliť stĺpec „Odoslať“a potom určiť číslo predplatiteľa). Táto sa stala dostupnou vďaka službám mobilných operátorov. Aby však mohli účastníci tieto služby využívať, musia si vo svojich telefónoch aktivovať nastavenia MMS.

Ako odoslať melódiu cez telefón
Ako odoslať melódiu cez telefón

Inštrukcie

Krok 1

Predplatitelia operátora Megafon môžu takéto nastavenia získať, ak vyplnia špeciálny formulár na oficiálnej webovej stránke. Mimochodom, hneď ako uložíte prijaté nastavenia, budete môcť využívať nielen mms, ale aj internetové pripojenie. Existuje aj číslo 5049, na ktoré stačí poslať správu s číslom „3“(pre konfiguráciu mms) alebo „2“(ak potrebujete aj nastavenie wapu). Môžete tiež použiť číslo technickej podpory predplatiteľov 0500: zavolajte na ňu a informujte operátora o modeli vášho telefónu. Niekoľko minút po požiadaní dostanete automatické nastavenie pre správy mms.

Krok 2

Používatelia siete Beeline si môžu aktivovať schopnosť prijímať a odosielať MMS, používať Mobilný internet zaslaním požiadavky USSD na číslo * 118 * 2 #. Operátor automaticky určí, ktorý model mobilného telefónu používate, a nastavenia odošle za pár minút. Aby sa zmeny uložili a prejavili sa, je potrebné do zobrazeného poľa zadať heslo 1234. Pripojenie takejto služby, ako aj mnohých ďalších, je možné pomocou príkazu * 118 #.

Krok 3

Poradie automatického nastavenia pre MMS správy a internet sa vykonáva na webovej stránke operátora „MTS“. Musíte len kliknúť na pole s názvom „Pomoc a servis“a potom zvoliť stĺpec „Nastavenia MMS“. Potom uvidíte špeciálne prázdne okno, v ktorom budete musieť zadať svoje telefónne číslo (nie však v obvyklom desaťmiestnom formáte, ale v sedemmiestnom formáte). Mimochodom, pred touto operáciou sa musíte ubezpečiť, že ste pripojili inú, nemenej potrebnú službu GPRS / EDGE. Faktom je, že bez jeho aktivácie nebude možné poslať mms. Pripojenie sa uskutoční odoslaním požiadavky USSD * 111 * 18 #.

Odporúča: