Ako Nainštalovať Windows Mobile Do Telefónu

Obsah:

Ako Nainštalovať Windows Mobile Do Telefónu
Ako Nainštalovať Windows Mobile Do Telefónu
Anonim

Inštalácia systému Windows Mobile do telefónu je jednoduchý a pomerne rýchly proces. Ale tu je potrebné striktne dodržiavať pokyny, pretože jeden nesprávny krok - a telefón môže zlyhať. Každý výrobca má navyše svoje vlastné podmienky aktualizácie telefónu.

Ako nainštalovať Windows Mobile do telefónu
Ako nainštalovať Windows Mobile do telefónu

Nevyhnutné

Mobilný telefón s podporou Windows Mobile, počítač s prístupom na internet, kábel USB

Inštrukcie

Krok 1

Ak je v počítači nainštalovaný operačný systém Windows XP, stiahnite si softvér Microsoft Mobile Sync zo stránky microsoft.com. Pre počítače so systémom Windows Vista si stiahnite Microsoft ActiveSync a potom nainštalujte Windows Mobile Device Center 6.1. Tento softvér je potrebný pri inštalácii systému.

Krok 2

Navštívte webovú stránku výrobcu telefónu. Vyhľadajte model telefónu podľa názvu a sériového čísla. Niekedy si nemôžete stiahnuť Windows Mobile z webovej stránky spoločnosti Microsoft z dôvodu určitých obmedzení. Ak ale váš výrobca telefónu udeľuje právo na inštaláciu alebo aktualizáciu systému Windows Mobile, určite vydá špeciálny softvér, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na stránke produktu.

Krok 3

Stiahnite si distribučnú súpravu najnovšej verzie systému Microsoft Windows Mobile. Uložte súbor do počítača na miesto, ktoré si ľahko zapamätáte, napríklad na plochu. Ak už máte v telefóne nainštalovanú staršiu verziu systému Windows Mobile, aktualizovaná verzia môže odstrániť všetky vaše používateľské údaje. Pred inštaláciou môžete svoje údaje zálohovať výberom príslušnej sekcie počas inštalácie, najskôr však získate potrebné pokyny na webovej stránke výrobcu telefónu.

Krok 4

Inštaláciu spustíte dvojitým kliknutím na spustiteľný súbor Windows Mobile (. EXE). Zobrazí sa okno s podmienkami od výrobcu tohto zariadenia. Pokračujte kliknutím na tlačidlo „Súhlasiť“. Podľa pokynov na obrazovke nainštalujte Windows Mobile. Po zobrazení výzvy pripojte telefón k počítaču pomocou kábla USB. Po dokončení inštalácie systému Windows Mobile telefón skontroluje potrebné ovládače cez internet. Systém je teraz pripravený na použitie.

Odporúča: