Ako Používať Nokiu Ako Modem

Obsah:

Ako Používať Nokiu Ako Modem
Ako Používať Nokiu Ako Modem

Video: Ako Používať Nokiu Ako Modem

Video: Ako Používať Nokiu Ako Modem
Video: ✅ МОЩНАЯ ПЕТАРДА + NOKIA 3310 🔥 ТОП 10 ПЕТАРД ПРОТИВ НОКИА 3310 💥 NOKIA 3310 крепче чем СЕЙФ !!! 2024, Smieť
Anonim

Hneď sa dohodneme. Nie ste technicko-maniak, ktorý vás iba nechá niečo upraviť - nie som zástancom zmätočných vysvetlení. Z nejakého dôvodu musíte mať prístup na internet pomocou telefónu Nokia - viem a poviem vám ako.

Ako používať Nokiu ako modem
Ako používať Nokiu ako modem

Nevyhnutné

Počítač, telefón Nokia, dátový kábel, softvér Nokia PC Suite, SIM karta (s pripojenou internetovou službou GPRS)

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr pomocou jednej z dostupných metód aktivujte internetovú službu GPRS (na SIM karte telefónu). V kancelárii spoločnosti operátora zaslaním SMS na číslo služby alebo rozhovorom s operátorom horúcej linky. To sa deje úplne zadarmo. Všetky potrebné čísla nájdete na webových stránkach svojho operátora alebo v obchodných zastúpeniach. Podobne pripojte jednu z možností „neobmedzený internet“. Týchto možností je teraz pomerne veľa a môžete si ľahko nájsť ten, ktorý splní vaše presné požiadavky.

Krok 2

Nainštalujte si aplikáciu Nokia PC Suite priamo do svojho počítača alebo notebooku. Nachádza sa na disku dodávanom s telefónom. Inštalácia bude trvať veľmi málo času a bude prebiehať hladko, vďaka podrobným výzvam. Ovládače potrebné na pripojenie telefónu a správnu prácu s ním sa načítajú automaticky spolu s programom. Ak ste hrdým majiteľom telefónu bez ozdôb v krabičke - vitajte na oficiálnych stránkach výrobcu. Stiahnite si najnovšiu verziu programu, o ktorý sa zaujímame (s následnou inštaláciou).

Krok 3

Teraz, keď prípravné chvíle zostali pozadu, môžete pokračovať k tomu, k čomu sa vlastne všetko začalo.

1. Pripojte počítač a telefón. Z tohto dôvodu sú rovnako vhodný dodávaný USB kábel aj Bluetooth.

2. Spustite program Nokia PC Suite na počítači (notebooku).

3. V otvorenom okne programu kliknite na kartu „súbor“.

4. V rozbaľovacom zozname vyberte možnosť „Pripojenie k internetu“.

Pozor! Teraz program sám pred vašimi úžasnými očami vytvorí požadované spojenie. Čo vás okamžite upozorní, stačí sa pozrieť na obrazovku monitora.

Krok 4

Elegantne teda tromi kliknutiami získate prístup na internet pomocou prístroja Nokia ako modemu. Je potrebné poznamenať, bez akýchkoľvek problémov a zbytočného masochizmu pre kohokoľvek. Pre všetku zdanlivú jednoduchosť je však nevyhnutné dodržať vyššie uvedené podmienky. Šťastné surfovanie po sieti.

Odporúča: