Ako Nainštalovať Viber Na IPhone

Obsah:

Ako Nainštalovať Viber Na IPhone
Ako Nainštalovať Viber Na IPhone

Video: Ako Nainštalovať Viber Na IPhone

Video: Ako Nainštalovať Viber Na IPhone
Video: 📱Как скачать и установить Viber на Айфоне Установка вайбер на iPhone 2024, Smieť
Anonim

Viber je jednou z najobľúbenejších bezplatných aplikácií pre iPhone. Vďaka tejto aplikácii môžete volať a posielať správy svojim priateľom a známym úplne zadarmo, iba s použitím 3g. Na začiatok si stačí nainštalovať aplikáciu do mobilu.

Ako nainštalovať Viber na iPhone
Ako nainštalovať Viber na iPhone

Inštrukcie

Krok 1

Aplikáciu Viber si môžete stiahnuť cez AppStore pre váš iPhone. Ak to chcete urobiť, prejdite do obchodu a potom vo vyhľadávaní, ktoré sa nachádza v dolnej ponuke AppStore, zadajte názov požadovaného programu. Prvým z nájdených programov bude požadovaný Viber.

Krok 2

Vedľa názvu programu kliknite na tlačidlo „Zadarmo“a potom na „Inštalovať“. Aplikácia váži cez 35 MB, takže by ste si ju nemali sťahovať pomocou mobilného internetu 3G, aj keď ju máte zadarmo. Väčšina mobilných operátorov v súčasnosti nedokáže poskytnúť klientovi vysokú rýchlosť mobilného internetu, a tak bude stiahnutie aplikácie cez domáce Wi-Fi alebo internet zadarmo na verejných miestach jednoduchšie a rýchlejšie.

Krok 3

Ak z telefónu nemáte prístup na internet, môžete si aplikáciu stiahnuť najskôr do počítača a potom do telefónu. Potrebujete na to počítačový program s názvom iTunes. Môžete si ho stiahnuť na oficiálnych stránkach spoločnosti Apple a potom ich nainštalovať. Po pripojení telefónu k počítaču sa program automaticky otvorí a v pravom hornom rohu sa zobrazí tlačidlo iTunes Store, na ktoré kliknite. Ďalej musíte prejsť na kartu AppStore, pozrieť sa na top bezplatné aplikácie, medzi ktorými nájdete Viber, ktorý je možné stiahnuť do vášho počítača.

Krok 4

Po stiahnutí sa vráťte do knižnice, kliknite na názov vášho telefónu v pravom hornom rohu. Potom kliknite na tlačidlo „Synchronizácia“v pravom dolnom rohu, potom by sa vo vašom telefóne mala objaviť aj aplikácia Viber.

Krok 5

Spustite program, v uvítacej ponuke kliknite na tlačidlo „Pokračovať“, potom vyberte svoju krajinu pobytu a zadajte svoje telefónne číslo. Pretože program používa na komunikáciu s ostatnými predplatiteľmi svoje mobilné telefóny, budete musieť nielen zadať svoje číslo, ale tiež aplikácii povoliť prístup ku kontaktom v telefóne. Kliknite na tlačidlo Pokračovať a do vášho smartphonu sa odošle správa tohto typu: Váš Viber kód ****. Na dokončenie registrácie zadajte prijatý kód do aplikácie.

Krok 6

Ďalej povoľte synchronizáciu programu s vašimi kontaktmi. V aplikácii sa otvorí zoznam kontaktov, medzi nimi budú aj takí, ktorí už majú nainštalovaný Viber, môžete im zavolať, napísať správu. K dispozícii bude tiež samostatný zoznam posledných hovorov a správ z programu.

Odporúča: