Ako Odstrániť Programy Z Telefónu

Obsah:

Ako Odstrániť Programy Z Telefónu
Ako Odstrániť Programy Z Telefónu

Video: Ako Odstrániť Programy Z Telefónu

Video: Ako Odstrániť Programy Z Telefónu
Video: Ako odstrániť pozadie z fotky ľahko a rýchlo cez Paint.NET 2024, Smieť
Anonim

V dnešnej dobe telefón prestal byť jednoduchým komunikačným prostriedkom a je schopný vykonávať mnoho úloh pomocou nainštalovaných programov. Ak ale dlhší čas nepoužívate žiadny program, môžete ho odinštalovať a vyčistiť tak miesto v telefóne. Odinštalovanie programov sa pre každý model telefónu vykonáva inak.

Ako odstrániť programy z telefónu
Ako odstrániť programy z telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Ak používate telefón Nokia, aby ste mohli z telefónu odstrániť programy, musíte prejsť do ponuky a zvoliť časť „Možnosti“. Tu musíte prejsť do sekcie „Správca aplikácií“a potom zvoliť položku „Nainštalované aplikácie“. Otvorí sa zoznam všetkých programov, ktoré sú nainštalované v telefóne. Na dotykovej obrazovke vyhľadajte požadovanú položku, dotknite sa ponuky „Funkcie“na obrazovke s ikonami aplikácií a potom „Usporiadať“. Teraz vyberte ikonu aplikácie a stlačte znova „Možnosti“. V ponuke, ktorá sa otvorí, kliknite na „Odstrániť“.

Krok 2

Ak používate iPhone, postup odinštalovania programov je nasledovný. Otvorte obrazovku s ikonou nepotrebného programu a kliknite na ikonu tak, že na nej niekoľko sekúnd držíte prst. Na ikone programu sa zobrazí krížik. Kliknite na ňu a program sa z telefónu odstráni.

Krok 3

Ak máte telefón Sony Ericsson, musíte program odinštalovať a vykonať nasledujúce kroky. Prejdite do ponuky Organizátor a potom kliknite na položku Správca súborov. V zozname programov vyberte ten, ktorý chcete odinštalovať, potom kliknite na Možnosti, potom na Správa súborov a potom na Odinštalovať.

Odporúča: