Ako Obnoviť Heslo Apple ID

Obsah:

Ako Obnoviť Heslo Apple ID
Ako Obnoviť Heslo Apple ID

Video: Ako Obnoviť Heslo Apple ID

Video: Ako Obnoviť Heslo Apple ID
Video: Как сделать учетную запись APPLE ID | Как создать ICLOUD на новом iphone 12 mini | видео-инструкция 2024, Apríl
Anonim

Majitelia mobilných a digitálnych zariadení Apple sú povinní vytvoriť si osobný profil na stiahnutie aplikácií, hudby a ďalších súborov. Zároveň máte možnosť obnoviť svoje heslo Apple ID, ak ste ho zabudli a nemôžete sa prihlásiť pod svojím menom.

Zistite, ako obnoviť heslo k Apple ID
Zistite, ako obnoviť heslo k Apple ID

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite do nastavení svojho zariadenia a využite možnosť získať späť svoje heslo Apple ID. Posuňte stránku ponuky nadol na položku iCloud, kliknite na názov svojho účtu a potom kliknite na dolný odkaz zvýraznený modrou farbou.

Krok 2

Do poskytnutého poľa zadajte svoje Apple ID. Potom budete musieť určiť e-mailovú adresu priradenú k profilu a kliknúť na tlačidlo „Ďalej“. Automaticky vygenerovaný list obsahujúci odkaz na odoslanie bude zaslaný na zadaný e-mail. Kliknutím na tento odkaz prejdete na stránku, kde môžete obnoviť svoje staré heslo a vytvoriť nové. Upozorňujeme, že nové heslo by nemalo byť rovnaké ako staré.

Krok 3

Ak ste zabudli nielen svoje heslo, ale aj svoje Apple ID, je potrebné podniknúť ešte niekoľko ďalších krokov. Okrem svojej e-mailovej adresy uveďte svoje meno a priezvisko a odpovedzte na niekoľko tajných otázok o svojej totožnosti. Ďalší postup na obnovenie hesla k Apple ID bude rovnaký ako v predchádzajúcom kroku.

Krok 4

Heslo Apple ID môžete obnoviť nielen prostredníctvom mobilného alebo digitálneho zariadenia, ale aj pomocou počítača s prístupom na internet. Prejdite na špeciálnu stránku na webe Apple (odkaz nájdete nižšie). Ďalej budete musieť vykonať jednu z vyššie uvedených metód obnovy, tentokrát však pomocou počítača.

Odporúča: