Ako Pripojiť Gprs MTS K Telefónu

Obsah:

Ako Pripojiť Gprs MTS K Telefónu
Ako Pripojiť Gprs MTS K Telefónu

Video: Ako Pripojiť Gprs MTS K Telefónu

Video: Ako Pripojiť Gprs MTS K Telefónu
Video: Настройка GPRS 2024, Smieť
Anonim

Pre prístup na internet z mobilného telefónu je potrebné objednať si nastavenie GPRS od operátora pomocou špeciálnych čísel. Mimochodom, je to relevantné nielen pre predplatiteľov MTS, ale aj pre Beeline a MegaFon.

Ako pripojiť GPRS MTS k telefónu
Ako pripojiť GPRS MTS k telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Každý klient spoločnosti MTS si môže objednať nastavenie GPRS na oficiálnej webovej stránke operátora. V osobitnej časti musíte uviesť číslo svojho mobilného telefónu. Nastaviť potrebné nastavenia je možné aj prostredníctvom hovoru na telefónnom čísle 0876 (je zadarmo), ako aj zaslaním SMS správy na krátke číslo 1234 (text nie je potrebný). Upozorňujeme, že po prijatí nastavení si ich musíte určite uložiť.

Krok 2

Telekomunikačný operátor MTS navyše poskytuje službu Neobmedzený internet. Funguje na báze GPRS komunikácie. Jeho pripojením získate prístup k internetu z mobilného telefónu alebo ho môžete použiť ako modem. Ak chcete aktivovať službu, pošlite bezplatnú požiadavku USSD * 510 #. K dispozícii je tiež centrum SMS na čísle 510. Môžete mu odosielať správy nepretržite. Ich text musí obsahovať veľké alebo malé latinské písmeno A. Spoločnosť poskytuje predplatiteľom portál USSD * 111 * 404 # a systém Internet Assistant. Klient spoločnosti môže kedykoľvek osobne kontaktovať Kontaktné centrum alebo Centrum technickej podpory.

Krok 3

Ďalším telekomunikačným operátorom, ktorý tiež umožňuje svojim predplatiteľom aktivovať si internetové pripojenie založené na GPRS, je Beeline. Ak chcete získať automatické nastavenia, vytočte na klávesnici požiadavku USSD * 110 * 181 # a stlačte kláves Volať.

Krok 4

V systéme MegaFon je možné vykonať nastavenia telefónu prostredníctvom hovoru s predplatiteľskou službou, ktorý je k dispozícii vytočením čísla 0500 alebo osobným kontaktovaním komunikačného salónu operátora.

Odporúča: