Aký Bude Nový Tablet Microsoft

Aký Bude Nový Tablet Microsoft
Aký Bude Nový Tablet Microsoft

Video: Aký Bude Nový Tablet Microsoft

Video: Aký Bude Nový Tablet Microsoft
Video: Обзор идеального Surface Pro 7+ от Microsoft 2024, Apríl
Anonim

Nový tabletový počítač od spoločnosti Microsoft sa volá Surface. Všetky modely tohto prístroja sú vybavené 10,6-palcovým dotykovým displejom. Microsoft Surface má množstvo funkcií, ktoré ho odlišujú od podobných mobilných počítačov.

Aký bude nový tablet Microsoft
Aký bude nový tablet Microsoft

Vlajková loď série Surface je vybavená centrálnou procesorovou jednotkou Intel. Tento CPU patrí do rady Core I5 a má dve fyzické jadrá. Tablet Microsoft Surface je prvým zariadením, ktoré využíva finálne vydanie systému Windows 8.

Mladší model Surface má procesor založený na ARM. Je dôležité poznamenať, že toto zariadenie je vybavené štyrmi plnými jadrami umiestnenými na dvoch kryštáloch. Na ovládanie funkcií mobilného počítača slúži operačný systém Windows RT.

Pripojenie externého zariadenia je zabezpečené prítomnosťou rozhraní USB 2.0 a 3.0. Stojí za zmienku, že väčšina výrobcov vybavuje tabletové počítače mini a mikro portmi. To zvyčajne umožňuje mierne zmenšenie hrúbky puzdra. Na pripojenie periférnych zariadení v takýchto situáciách sa zvyčajne používajú špeciálne adaptéry.

Dva modely počítačov Surface majú odlišné technické parametre displeja. Mladší model má obrazovku s podporou maximálneho rozlíšenia 1280x720 pixelov. Vysoké obrazové podrobnosti poskytuje video čip Nvidia Tegra 3. To zďaleka nie je najlepším indikátorom pre moderné tabletové počítače. Vlajkový model bude vybavený maticou Full HD s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov.

Špeciálne pre tablety Surface bolo navrhnuté jedinečné puzdro. Pripája sa k USB rozhraniu a vrchná časť funguje ako klávesnica. Vstupné zariadenie je hrubé iba 3 mm. Prístup na internet je poskytovaný pomocou Wi-Fi kanálu. V týchto tabletoch bohužiaľ nie sú žiadne moduly 3G a LTE. Je tiež možné pripojiť sa k periférnemu zariadeniu pomocou rozhrania Bluetooth 3.0.

Odporúča: