Ako Používať Binárne Hodinky A Kde Ich Kúpiť

Ako Používať Binárne Hodinky A Kde Ich Kúpiť
Ako Používať Binárne Hodinky A Kde Ich Kúpiť

Video: Ako Používať Binárne Hodinky A Kde Ich Kúpiť

Video: Ako Používať Binárne Hodinky A Kde Ich Kúpiť
Video: Смарт-Часы Maimo Watch - Детальный ОБЗОР + ТЕСТЫ 2024, Apríl
Anonim

Binárne hodiny sú novým zariadením, aj keď trochu nepochopiteľným. Nie sú na nich ruky ani ciferník, ale je tu veľa nádherne blikajúcich svetiel, ako vo filmoch o vesmírnych dobrodružstvách. Jedinou ťažkosťou je, ako podľa týchto LED diód rozpoznať, koľko je hodín. Stále v nich ale nájdete určitú logiku. Každé hodinky majú svoj vlastný kódovací systém. Na príklade najpopulárnejších z nich sa môžete dozvedieť múdrosť ďalších modelov.

Ako používať binárne hodinky a kde ich kúpiť
Ako používať binárne hodinky a kde ich kúpiť

Pokiaľ ide o nákup takýchto hodiniek, môžete si ich kúpiť ako v bežných obchodoch, tak aj na webovej stránke výrobcu, čo vás môže stáť ešte menej. Pamätajte však, že hodiny nie sú hodiny. Platí to najmä pre cenu. Napríklad japonské alebo nemecké modely vás budú stáť 5 - 8 tisíc a čínske náprotivky môžu stáť 300 rubľov. Ale ich kvalita je tiež vhodná.

Hodinky Tokyoflash Kisai Broke zobrazujú hodiny na vonkajšom obvode svetiel a minúty na vnútornom kruhu (jeden bod = 5 minút). Čiara v strede sú minúty, ktoré sa majú pridať k minútam vo vnútornom kruhu.

Šifra Tokyoflash Nekura má po stranách 12 diód, 11 v strede (rovnako ako v Kisai Broke - to je päť minút) a 4 „minúty navyše“navrchu.

V The One Samui Moon Binary, aby ste pochopili, aký je čas, musíte pridať čísla, ktoré sú na paneli.

Rýchlosť svetla Tokyoflash Kisai Light. Dve trate vpravo sú hodiny a vľavo minúty. Na ciferníku sú ale aj diamanty: +1 a +2 minúty.

Binárne hodiny sa zvyčajne riadia týmito zásadami časovania. Hlavné je cvičiť a zvyknúť si.

Odporúča: