Ako Napáliť Iso

Obsah:

Ako Napáliť Iso
Ako Napáliť Iso

Video: Ako Napáliť Iso

Video: Ako Napáliť Iso
Video: Ako napáliť DVD v programe Nero 2024, Apríl
Anonim

ISO je jedným z najbežnejších formátov kopírovania diskov. V tomto formáte môžete napáliť obraz disku bez straty informácií o skladbe. Každý bit sa skopíruje.

Ako napáliť iso
Ako napáliť iso

Je to nevyhnutné

prázdny disk

Inštrukcie

Krok 1

Použitím formátu ISO eliminujete možnosť straty údajov, ako sú napríklad informácie o skladbe, tituly disku, informácie o zavedení.

Zakúpte si licencovanú verziu softvéru Nero Burning ROM v 8.0.12.489 v špecializovanom obchode. Nainštalujte si tento program na svoj osobný počítač. Zadajte licenčný kľúč, ktorý sa nachádza na zadnej strane škatule.

Prejdite na webovú stránku výrobcu a stiahnite si „čerstvé“verzie ovládačov. Nainštalujte si ich do počítača. Reštartujte operačný systém Windows, aby sa všetky zmeny a aktualizácie prejavili.

Krok 2

Zadajte umiestnenie súboru ISO, aby bolo v budúcnosti jednoduchšie určiť cestu k nemu.

Prejdite na Štart - Všetky programy - Nero a spustite vo svojom počítači aplikáciu Nero Burning ROM.

Krok 3

V zobrazenom dialógovom okne vyberte režim vypaľovania DVD-ROM (ISO). Ďalej kliknite na príspevok ISO. V tomto menu musíte nakonfigurovať parametre v časti „Súbor“. Nastavte súborový systém na ISO 9660 + Jolet. Parameter „dĺžka názvu súboru“urobte takto: max. z 11 = 8 + 3 char. (Úroveň 1). Sada znakov (ISO): ISO 9660 (norma ISO CD-ROM).

Na karte Informácie začiarknite políčko vedľa položky Spustiť disk s viacerými sekciami.

Krok 4

Kliknite na tlačidlo Nové. V novom okne vľavo zadajte názov budúceho disku. V hornej časti ponuky kliknite na odkaz „Upraviť“. Kliknite ľavým tlačidlom myši na „Pridať súbory …“. Zadajte cestu k súboru vo formáte ISO. Začína sa príprava súborov na nahrávanie.

Krok 5

Ak veľkosť súboru presahuje 4,7 Gb, potom na pravej strane kliknite na odkaz DVD9 (8152 Mb).

Vložte prázdny disk do diskovej jednotky. Kliknite na tlačidlo „Nahrať“.

Krok 6

Po napálení súboru na disk vo formáte ISO kliknite na odkaz „Skontrolovať chyby na disku“.

Odporúča: