Ako Si Vybrať čítačku Elektronických Kníh?

Ako Si Vybrať čítačku Elektronických Kníh?
Ako Si Vybrať čítačku Elektronických Kníh?

Video: Ako Si Vybrať čítačku Elektronických Kníh?

Video: Ako Si Vybrať čítačku Elektronických Kníh?
Video: TOP 3: Best E Readers in 2021 2024, Smieť
Anonim

Mnoho ľudí pri čítaní textových dokumentov z obrazovky smartfónu alebo tabletu zažíva namáhanie očí. Technológia e-ink v najnovších elektronických knihách od popredných výrobcov pomáha eliminovať tento problém.

Ako si vybrať čítačku elektronických kníh?
Ako si vybrať čítačku elektronických kníh?

Papierové vydania sa nesú nepríjemne. Ľahká a ľahko použiteľná čítačka elektronických kníh predstavuje celú knižnicu vo vašej taške alebo vrecku. Zoberme si do úvahy e-knihu akejkoľvek populárnej spoločnosti. E-atrament chráni vaše oči. Čítačka elektronických kníh má navyše vysoký kontrast displeja. Ani po hodine čítania elektronickej knihy nebudete cítiť bolesti hlavy ani únavu.

E-knihy s dotykovou obrazovkou sú najpohodlnejšie a najfunkčnejšie, na rozdiel od tlačidlových kolegov. Cudzí jazyk a špeciálna literatúra budú perfektne vnímané z dotykovej obrazovky čítačky elektronických kníh. V texte budete môcť robiť výbery a označenia. A na čítanie beletrie je vhodná aj čítačka elektronických kníh s rozpočtom.

Teraz pár slov o formátoch. Dobrý „čitateľ“musí akceptovať nasledujúce formáty: djvu, txt, pdf, fb2, html. A potom s najväčšou pravdepodobnosťou nebudete musieť prevádzať dokumenty. Čím ľahšia a kompaktnejšia bude vaša čítačka elektronických kníh, tým lepšie. Šesťpalcová vychytávka s hmotnosťou do 150 g postačí.

Moderná čítačka elektronických kníh je už multifunkčný elektronický systém. Vďaka mnohým ďalším funkciám z neho môžete prejsť online, počúvať svoje obľúbené skladby, natáčať videá a fotografovať. Dodatočné funkcie sa prejavia v cene prístroja.

Odporúča: