Ako Aktivovať Službu „Nula Bez Hraníc“na MTS

Ako Aktivovať Službu „Nula Bez Hraníc“na MTS
Ako Aktivovať Službu „Nula Bez Hraníc“na MTS
Anonim

Nula bez hraníc je služba poskytovaná spoločnosťou MTS. Vďaka tejto možnosti má každý predplatiteľ, ktorý si predplatí túto službu, možnosť prijímať hovory (od 1 do 10 minút), pričom je v medzinárodnom roamingu úplne zadarmo.

Ako sa pripojiť
Ako sa pripojiť

Najjednoduchší spôsob, ako aktivovať službu „Nula bez hraníc“na MTS, je vytočenie príkazu: * 444 # a volacieho tlačidla. Služba sa pripojí automaticky, dostanete tiež SMS s oznámením o úspešnom pripojení tejto možnosti. Existujú aj ďalšie kombinácie, ktorých vytočením sa aktivuje služba „Nula bez hraníc“. Prvá kombinácia je * 111 * 33 * 7 # volacie tlačidlo, druhá je * 111 * 4444 # volacie tlačidlo. Aktivácia služby je bezplatná, denný poplatok za využitie tejto možnosti je však 25 rubľov.

Rovnako jednoduchým spôsobom, ako túto možnosť aktivovať, je poslať bezplatnú správu na krátke číslo 111. Text SMS - 33.

Službu „Nula bez hraníc“je tiež možné aktivovať kontaktovaním najbližšej kancelárie MTS, kde vám ju zamestnanci pomôžu s pripojením, alebo zavolaním na bezplatné číslo operátora 0890. V obidvoch prípadoch je potrebný cestovný pas.

Posledným spôsobom je kontaktovať internetového asistenta vo vašom osobnom účte. Prejdite na oficiálnu webovú stránku MTS, zaregistrujte sa (nezabudnite si uložiť svoje prihlasovacie údaje, zvyčajne telefónne číslo a heslo), zadajte svoj osobný účet, uveďte tieto údaje a vyberte kartu „Internetový asistent“.

V okne, ktoré sa otvorí, nájdite riadok „správa služieb“a kliknite naň. V ponuke, ktorá sa objavila pred vami, nájdite riadok „medzinárodný roaming“, potom „nula bez hraníc“a oproti nej kliknite na záložku „pripojiť“. Služba sa aktivuje v najbližších minútach, dostanete tiež upozornenie, že možnosť bola úspešne pripojená.

Odporúča: