Ako Určiť Dátum Vydania Telefónu

Obsah:

Ako Určiť Dátum Vydania Telefónu
Ako Určiť Dátum Vydania Telefónu

Video: Ako Určiť Dátum Vydania Telefónu

Video: Ako Určiť Dátum Vydania Telefónu
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Smieť
Anonim

Ak poznáte dátum vydania svojho telefónu, získate výhodu: dá sa lepšie predať. Ale určiť, kedy je váš mobil vonku, často nie je ľahké.

Ako určiť dátum vydania telefónu
Ako určiť dátum vydania telefónu

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchší spôsob, ako zistiť dátum vydania telefónu, je vyhľadať jeho dokumenty. Nájdite záručný list alebo účtenku. Tam bude bezchybne uvedené číslo, keď ste uskutočnili tento nákup.

Krok 2

Ak sa dokumenty stratia, postupujte inak: vytočte * # 0000 # zo svojho mobilného čísla. Na obrazovke sa zobrazí dialógové okno. Prvý riadok je model telefónu, druhý predstavuje verziu telefónu a potom požadovaný dátum. Ale stojí za zváženie, že ak ste vo svojom telefóne vykonali firmvér, potom po vytočení čísla sa zobrazí dátum, kedy ste aktualizáciu vykonali naposledy.

Krok 3

Ak máte telefón Sony Ericsson, dátum vydania je ľahké zistiť. Otvorte zadný kryt a vyberte batériu. Na jeho povrchu nájdite riadok, v ktorom je číslo napísané vo formáte 00W00 (napríklad 06W21 - 2006, 21 týždňov).

Krok 4

Ak máte mobilnú značku Nokia, zistíte dátum výroby nasledovne: vypnite telefón a vyberte SIM kartu. Potom ho vložte späť do hniezda. Po reštartovaní telefónu vás program po načítaní vyzve na zadanie aktuálneho dátumu a času. Uvidíte predvolený dátum - to je dátum, kedy bol váš mobil ukončený.

Krok 5

Ak máte smartphone, musíte tu zadať iný príkaz, ako je uvedený v prvom kroku. V takom prípade musíte napísať * # 06 # a na obrazovke sa objaví imei vášho mobilného telefónu, medzi ktorého údajmi bude uvedený dátum vydania.

Odporúča: