Ako Blikať Telefónom Zadarmo

Obsah:

Ako Blikať Telefónom Zadarmo
Ako Blikať Telefónom Zadarmo

Video: Ako Blikať Telefónom Zadarmo

Video: Ako Blikať Telefónom Zadarmo
Video: В 2021 году потребители должны провести 36 000 000 сканирований QR-кодов системы #ЧестныйЗнак 2024, Apríl
Anonim

Mobilný telefón, podobne ako počítač, sa skladá z dvoch hlavných častí: hardvéru a softvéru (firmvéru). Kvalita telefónu závisí od oboch. S ich nedostatkami sú možné rôzne poruchy fungovania zariadenia: spontánne vypnutie, zamrznutie, zlé pripojenie, nestabilná prevádzka aplikácií a ďalšie. Ak však hardvérovú časť dokáže opraviť iba odborník v špeciálne vybavenom servisnom stredisku, potom môže bežný používateľ pracovať na softvérovej časti, a to vymeniť firmvér svojho telefónu. Výrobca mobilných telefónov Nokia umožňuje zákazníkom aktualizovať si softvér telefónu sami.

Ako blikať telefónom zadarmo
Ako blikať telefónom zadarmo

Je to nevyhnutné

Kábel na prepojenie telefónu a PC, programu Nokia Ovi Suite, prístupu na internet, PC

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si výberom modelu svojho telefónu z tabuľky a nainštalujte si do svojho počítača bezplatný softvér Nokia Ovi Suite z webovej stránky spoločnosti Nokia. Program nainštaluje ovládače potrebné pre váš telefón. Pripojte telefón k počítaču pomocou kábla, keď sa zobrazí výzva na výber režimu, vyberte možnosť PC Suite. Keď telefón nadviaže spojenie s počítačom, v spodnej časti programu sa zobrazí obrázok telefónu s jeho menom. Pred blikaním uložte údaje z telefónu do počítača. Vypnite antivírusový softvér. Pod batériou nájdete kód produktu telefónu. Každá krajina má svoje vlastné kódy výrobkov. Ak sa chcete ubezpečiť, že telefón nie je „sivý“, to znamená, že je oficiálne dovážaný do Ruskej federácie na predaj, zavolajte na horúcu linku Nokia Care 8-800-700-22-22 a oznámte im IMEI telefónu. Ak sa ukáže, že je telefón „sivý“, nebude možné ho flashovať oficiálnymi prostriedkami.

Krok 2

V balíku Nokia Ovi Suite vyberte položku Nástroje a potom Aktualizácie softvéru. Program zobrazí verziu firmvéru telefónu a ak je novšia, ponúkne jej aktualizáciu. V zozname možných aktualizácií vyberte požadovanú. Vykonajte aktualizáciu. Ak má telefón najnovšiu verziu softvéru, namiesto aktualizácie sa ponúkne preinštalovanie firmvéru. Táto operácia je užitočná v prípade problémov s telefónom. Ak chcete, aby program sledoval vzhľad nového firmvéru sám a sťahoval ich, začiarknite príslušné políčko v časti „Nástroje - Možnosti - Všeobecné“.

Krok 3

Namiesto aplikácie Nokia Ovi Suite môžete po nainštalovaní programu Nokia PC Suite použiť aplikáciu Nokia Software Updater.

Odporúča: