Ako Doplniť Zostatok Na Telefóne Pomocou Karty

Obsah:

Ako Doplniť Zostatok Na Telefóne Pomocou Karty
Ako Doplniť Zostatok Na Telefóne Pomocou Karty

Video: Ako Doplniť Zostatok Na Telefóne Pomocou Karty

Video: Ako Doplniť Zostatok Na Telefóne Pomocou Karty
Video: Ako nabiť karty Up 2024, Smieť
Anonim

Mobilní operátori ponúkajú svojim zákazníkom mnoho rôznych metód, ktoré im umožňujú platiť za komunikačné služby kedykoľvek. Vzhľadom na rastúcu popularitu bankových kariet a elektronických peňazí sa objavil nový spôsob platby, ktorý možno nepochybne označiť za jeden z najpohodlnejších spôsobov dobíjania telefónu.

Ako doplniť zostatok na telefóne pomocou karty
Ako doplniť zostatok na telefóne pomocou karty

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchší spôsob platby bankovou kartou je doplnenie prostredníctvom bankomatu. Vložte kartu do bankomatu vašej banky a pomocou klávesnice prístroja zadajte PIN kód.

Krok 2

Vyberte časť „Platby za služby“, ktorá sa nachádza na hlavnej obrazovke alebo v jednej z položiek.

Krok 3

Vyberte svojho mobilného operátora a zadajte svoje telefónne číslo. Potom sa zobrazí výzva na zadanie sumy, ktorú musíte doplniť. Skontrolujte podrobnosti a potom stlačte tlačidlo „Zaplatiť“.

Krok 4

Svoju bankovú kartu môžete prepojiť s univerzálnym finančným systémom, pomocou ktorého môžete nielen doplniť svoj zostatok na telefóne, ale aj platiť za verejné služby a internet. Nie je potrebné uzatvárať žiadnu ďalšiu dohodu, stačí prejsť registračným konaním na webovej stránke systému.

Krok 5

Prejdite na stránku služieb a kliknite na ponuku „Pridať kartu“. Vyplňte špeciálny elektronický formulár. Uveďte názov banky, adresu, meno majiteľa, číslo karty, dátum expirácie. Po ukončení procesu predbežnej autorizácie kliknite na tlačidlo „Aktivovať“a zadajte sumu, ktorá bola použitá ako šek (od 1 do 50 rubľov). Presnú výšku príspevku môžete zistiť volaním na zákaznícky servis vašej banky. Stlačte tlačidlo „Potvrdiť“. Suma za overenie vám bude vrátená do 30 dní.

Krok 6

Vo svojom osobnom účte pridajte telefónne čísla, ktoré budete doplňovať. Po pridaní kliknite na tlačidlo „Zaplatiť“, zadajte sumu platby a podrobnosti o bankovej karte. Účet bude pripísaný na účet do 10 minút. Služba si účtuje províziu 2%.

Krok 7

Mnoho operátorov vám umožňuje dobiť telefón priamo z oficiálnych webových stránok spoločnosti. Viac informácií o tejto funkcii sa dozviete na stránke operátora alebo volaním predplatiteľskej služby.

Odporúča: