Ako Sťahovať Firmvér Do Telefónu

Obsah:

Ako Sťahovať Firmvér Do Telefónu
Ako Sťahovať Firmvér Do Telefónu

Video: Ako Sťahovať Firmvér Do Telefónu

Video: Ako Sťahovať Firmvér Do Telefónu
Video: СМОТРЕТЬ IPTV ЧЕРЕЗ ANDROID АВТО В ВАШЕМ АВТОМОБИЛЕ (БЕЗ УСТАНОВКИ ТЕЛЕФОНА) (С субтитрами) 2024, Smieť
Anonim

Niektorí používatelia sa rozhodli vymeniť softvér svojho mobilného telefónu. Toto vám zvyčajne umožní rýchlejšie fungovanie a opravu niektorých chýb.

Ako sťahovať firmvér do telefónu
Ako sťahovať firmvér do telefónu

Nevyhnutné

  • - USB kábel;
  • - súbory firmvéru;
  • - blikač SGH

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr si pripravte všetko, čo potrebujete na vykonanie firmvéru vášho mobilného telefónu. Nezabudnite ho nabiť na 80 - 100%. Úplné vybitie batérie počas firmvéru môže mať nenapraviteľné následky. Nájdite špeciálny kábel, ktorý spája váš mobilný telefón s USB portom vášho počítača alebo notebooku.

Krok 2

Stiahnite si program, pomocou ktorého budete blikať telefónom. Nájdite samotný súbor s firmvérom. Lepšie je používať overené súbory, ktoré nájdete na oficiálnych fórach výrobcu telefónu. Na nahradenie softvéru telefónu Samsung použite utilitu SGH Flasher / Dumper. Skontrolujte kompatibilitu modelu vášho telefónu s týmto programom.

Krok 3

Najskôr vypnite telefón. Toto je akýsi archív všetkých jeho parametrov a nastavení. Umožní vám to obnoviť funkčný stav mobilného telefónu v prípade, že proces firmvéru nebude úspešný. Pripojte telefón k USB portu počítača a spustite program. Po určení modelu telefónu pomocou programu kliknite na tlačidlo Dump full flash (16mb), zadajte priečinok, do ktorého sa bude výsledný súbor ukladať, a zadajte jeho názov. Tento proces bude trvať 20 - 30 minút.

Krok 4

Teraz odpojte telefón od počítača a reštartujte program. Znova pripojte mobilný telefón k portu USB. Pred pripojením k počítaču nezabudnite telefón vypnúť. Kliknite na tlačidlo Flash BIN súbor. A vyberte súbor firmvéru, ktorý ste nedávno stiahli. Počkajte na dokončenie procesu aktualizácie softvéru vášho telefónu. Stlačte tlačidlo Odpojiť a odpojte kábel USB.

Krok 5

Zapnite telefón a skontrolujte, či funguje. Ak súprava firmvéru obsahuje ďalšie súbory s príponou.tfs, stiahnite si ich rovnakým spôsobom. Po spustení programu kliknite na tlačidlo Flash full TFS a vyberte požadovaný súbor.

Odporúča: