Aké Vlastnosti Bude Mať Tablet Google?

Aké Vlastnosti Bude Mať Tablet Google?
Aké Vlastnosti Bude Mať Tablet Google?

Video: Aké Vlastnosti Bude Mať Tablet Google?

Video: Aké Vlastnosti Bude Mať Tablet Google?
Video: Insignia Tablet ( NS-P10A7100 ) FRP/Google Lock Bypass Without PC (mobile cell phone ) 2024, Smieť
Anonim

Na veľtrhu v júni 2012 bol predstavený tabletový počítač od spoločnosti Google s názvom Nexus 7. Toto je prvý tablet Nexus, ktorý spoločnosť vydala. Prirodzene, toto zariadenie pracuje so systémom Android.

Aké vlastnosti bude mať tablet Google?
Aké vlastnosti bude mať tablet Google?

Sedempalcový tablet Nexus 7 má hrúbku 10,5 mm. Nie je to ani zďaleka najtenšia tableta, ale jej hmotnosť je porovnateľne nízka (340 g). Zariadenie má navyše charakteristickú vlastnosť: zadná stena je vyrobená z pomerne mäkkého plastového materiálu. Na zadnej strane je iba jeden otvor pre reproduktor. Fotoaparát, rovnako ako mnoho 7-palcových náprotivkov, chýba.

Srdcom tabletového počítača Nexus 7 je 4-jadrový procesor Nvidia Tegra 3. Každé jadro je taktované na 1,2 GHz. Je možné zvýšiť výkon procesora zvýšením frekvencie na 1,3 GHz. Množstvo RAM je 1 GB. To je vzhľadom na vysoký výkon nainštalovaných modulov RAM dosť.

Interné úložisko má kapacitu 8 GB. Okrem toho existuje model so 16 GB pamäte. Očakáva sa, že jeho cena bude o 50 dolárov vyššia. Zjavnou nevýhodou tohto tabletu je nedostatok slotu na rozšírenie pamäte. Tých. používateľ nebude môcť k zariadeniu pripojiť kartu microSD alebo iný formát. Nexus 7 má rozmery 198,5 x 120 x 10,45 mm.

Tablet prirodzene obsahuje moduly na pripojenie k sieťam Wi-Fi a Bluetooth. Počítač je tiež vybavený systémom GPS. Maximálne rozlíšenie matice je 1280 x 800 pixelov. To nie je zlé pre 7-palcový displej. Jas obrazovky 400 nitov prekonáva všetky očakávania.

Ako sa dalo čakať, na tablete Nexus 7 beží Android 4.1 Jelly Bean. Počiatočné načítanie zariadenia trvá pomerne dlho - 35 sekúnd. Našťastie po získaní prístupu k funkciám OS sa na túto nevýhodu jednoducho zabudne. Podľa výsledkov testov je zariadenie Google Nexus 7 rýchlejšie ako jeho väčšie náprotivky. Vďaka aktívnemu modulu Wi-Fi a spustenému prehrávaniu videa pracuje tablet takmer 10 hodín. Cena zariadenia pre obyvateľov USA, Veľkej Británie a Kanady je v súčasnosti takmer 200 dolárov.

Odporúča: