Ako Sa Pripojiť K Celulárnemu Internetu

Obsah:

Ako Sa Pripojiť K Celulárnemu Internetu
Ako Sa Pripojiť K Celulárnemu Internetu

Video: Ako Sa Pripojiť K Celulárnemu Internetu

Video: Ako Sa Pripojiť K Celulárnemu Internetu
Video: Ako pripojiť televíziu na internet? 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete na svojom mobilnom telefóne používať internet, objednajte si špeciálne nastavenia. Poskytuje ich každý ruský telekomunikačný operátor. Postup pripojenia je úplne bezplatný a v budúcnosti sa z účtu odčítajú finančné prostriedky priamo za stiahnutý prenos.

Ako sa pripojiť k celulárnemu internetu
Ako sa pripojiť k celulárnemu internetu

Inštrukcie

Krok 1

Ak využívate služby telekomunikačného operátora MTS, potom pre získanie nastavenia internetu vytočte bezplatné číslo 0876 a stlačte volacie tlačidlo. Pripojenie môžete vytvoriť vyplnením špeciálneho formulára žiadosti na oficiálnej webovej stránke spoločnosti. Mimochodom, predplatitelia si môžu tiež objednať automatické nastavenia zaslaním SMS bez textu na krátke číslo 1234.

Krok 2

Zákazníci siete Beeline majú dve rôzne možnosti pripojenia na internet v telefóne. Možnosť číslo jedna je komunikácia založená na GPRS spojení a možnosť číslo dva je naopak bez nej. Na aktiváciu prvého typu pripojenia použite príkaz USSD * 110 * 181 #. Pre druhú z nich existuje číslo požiadavky USSD * 110 * 111 #. Po odoslaní žiadosti a prijatí nastavení „reštartujte“mobilný telefón (vypnite a znova zapnite). Tento jednoduchý krok umožní uplatnenie automatických nastavení.

Krok 3

Účastníci telekomunikačného operátora „Megafon“na pripojenie k internetu musia volať na číslo účastníckej služby 0500 (je určené pre hovory z mobilných telefónov) alebo 502-5500 (pre hovory z pevných telefónov). Okrem toho môžete kedykoľvek kontaktovať jednu z kancelárií technickej podpory alebo komunikačných salónov „Megafon“. Pracovník spoločnosti vám pomôže vyriešiť problém s aktiváciou služby, nainštaluje všetky potrebné nastavenia.

Krok 4

Nezabudnite na krátke číslo 5049, ktoré je určené na odosielanie SMS správ. Ak chcete objednať automatické nastavenie, v texte SMS zadajte číslo 1. Ak potrebujete nastavenie WAP alebo MMS, nahraďte jednotku číslicami 2, respektíve 3. Môžete zavolať ešte na dve ďalšie čísla: 05049 a 05190.

Odporúča: