Ako Používať IPad Ako USB Flash Disk

Obsah:

Ako Používať IPad Ako USB Flash Disk
Ako Používať IPad Ako USB Flash Disk

Video: Ako Používať IPad Ako USB Flash Disk

Video: Ako Používať IPad Ako USB Flash Disk
Video: Обзор флеш-накопителя iPhone Lightning iDiskk USB 3.0 128 ГБ 2024, Apríl
Anonim

IPad je tabletový počítač, ktorý je možné použiť na rôzne interaktívne účely. Ak si to majiteľ želá, môže slúžiť dokonca ako flash disk - ako nosič rôznych informácií.

Ako používať iPad ako USB flash disk
Ako používať iPad ako USB flash disk

Inštrukcie

Krok 1

Zistite, aké informácie chcete do zariadenia uložiť. Ak na ňu chcete ukladať hudbu, obrázky alebo videá, nemusíte do svojho iPadu inštalovať ďalší softvér. Postačí použiť aplikáciu iTunes nainštalovanú v počítači, z ktorého sa budú súbory prenášať. Pripojte zariadenie k počítaču pomocou kábla USB a spustite iTunes. Presuňte požadované súbory v počítači do príslušných častí programu a vykonajte synchronizáciu s iPadom. Potom sa stiahnuté súbory uložia do zariadenia a budú k dispozícii na čítanie pomocou predinštalovaných aplikácií.

Krok 2

Ak chcete svoj iPad používať na ukladanie textových dokumentov, stiahnite si bezplatnú alebo zakúpenú platenú dokumentačnú aplikáciu pre iPad z AppStore, napríklad Documents alebo inú podobnú aplikáciu. Dokumenty je možné sťahovať niekoľkými spôsobmi: synchronizáciou s osobným počítačom alebo ich načítaním cez rôzne webové stránky.

Krok 3

Dropbox je populárna a pohodlná aplikácia na používanie iPadu ako flash disku. Nainštalujte si ho na svoje zariadenie a vykonajte postup rýchlej registrácie. Potom ho budete musieť nainštalovať už do osobného počítača, z ktorého plánujete prenášať súbory. Dropbox je virtuálne sieťové úložisko. Postačí do neho skopírovať potrebné súbory vo vašom počítači, potom sa sprístupnia v iPade, hneď ako prejdete procesom vstupu do programu. Ak používate viac programov ako samostatné virtuálne disky na ukladanie informácií, nainštalujte si na iPad aplikáciu USB Disk, ktorá kombinuje niekoľko účtov do jedného.

Odporúča: