Ako Odfotiť Obrazovku IPhone

Obsah:

Ako Odfotiť Obrazovku IPhone
Ako Odfotiť Obrazovku IPhone

Video: Ako Odfotiť Obrazovku IPhone

Video: Ako Odfotiť Obrazovku IPhone
Video: iPhone nahrávání obrazovky + iOS 11 tipy 2024, Marec
Anonim

Väčšina majiteľov zariadení iPhone musí z času na čas vyfotiť obrazovku svojho telefónu, aby ju mohli poslať priateľom, alebo len uložiť snímku obrazovky korešpondencie, povedzme, na Facebooku.

iPhone
iPhone

Robí sa screenshot

Niektorí majitelia iPhone na to používajú špeciálne aplikácie a možno si neuvedomujú existenciu jednoduchšej a dostupnejšej metódy, ktorú poskytuje samotný výrobca.

Najskôr vyberte program, z ktorého chcete vytvoriť snímku obrazovky. Keď ste sa rozhodli, musíte urobiť dve jednoduché manipulácie. Jedným prstom stlačte tlačidlo zámku iPhohe a druhým tlačidlom Domov. Všetko! Screenshot pre iPhone je pripravený.

Uložíme a pošleme

Snímka obrazovky bola urobená, teraz ju musíme otvoriť a skontrolovať, či sa pri vytváraní snímky obrazovky ukázalo to, čo ste zamýšľali. Otvorte v telefóne aplikáciu „Fotografie“a prejdite do sekcie „Fotoaparát“, tu sa bude nachádzať vaša snímka obrazovky.

Ak ho chcete odoslať, napríklad e-mailom, kliknite na nasnímaný obrázok a klepnite na ikonu „Akcie“. Kliknutím na ňu otvoríte zoznam dostupných akcií so snímkou obrazovky.

Ak chcete poslať snímku obrazovky z obrazovky e-mailom, kliknite na položku Poslať e-mailom. Zadajte svoju správu, predmet a adresu príjemcu. Kliknite na tlačidlo Odoslať. Ak je odosielaný obrázok príliš veľký, váš iPhone sa opýta, či chcete zmenšiť odosielaný obrázok.

Ak sa rozhodnete poslať snímku obrazovky bez zmien, kliknite na možnosť „Skutočná“. Ak vyberiete možnosť „Stredná“alebo „Malá“, miniatúra sa odošle zodpovedajúcim spôsobom. Po kliknutí na tlačidlo Odoslať pošle váš iPhone e-mail a vráti sa k pôvodnej fotografii.

Fotografie môžete uložiť do počítača. Mimochodom, je užitočné to robiť pravidelne, aby sa uvoľnila pamäť telefónu. Budete na to potrebovať počítač alebo notebook, ako aj kábel USB, ktorý bol dodaný s telefónom od výroby.

Pomocou kábla pripojte svoj iPhone k počítaču alebo notebooku. Po niekoľkých sekundách počítač rozpozná váš telefón ako digitálny fotoaparát a na monitore sa zobrazí okno Automatické prehrávanie. Čakacia doba závisí od výkonu vášho počítača. V tomto okne vyberte položku „Otvoriť zariadenie na prezeranie súborov“.

Vyberte možnosť „Interné úložisko“, potom „DCIM“a potom „Priečinok súborov“. V jednom z priečinkov bude fotografia, v inom videu. Teraz môžete obvyklým spôsobom kopírovať obrázky podľa vášho výberu, ako ste zvyknutí v počítači.

Po dokončení kopírovania môžete kábel odpojiť.

Odporúča: