Ako Synchronizovať Iphone S Počítačom

Obsah:

Ako Synchronizovať Iphone S Počítačom
Ako Synchronizovať Iphone S Počítačom

Video: Ako Synchronizovať Iphone S Počítačom

Video: Ako Synchronizovať Iphone S Počítačom
Video: Пока, Apple и iPhone! Ухожу на Android 2024, Smieť
Anonim

iPhone je značková rada mobilných zariadení Apple. Vzhľadom na to, že vlajkový operačný systém iOS je zatvorený, nemôže byť iPhone pripojený k počítaču ako USB flash disk. Počítač rozpozná smartphone ako digitálny fotoaparát a neumožňuje nahrávanie súborov z počítača do pamäte telefónu.

Ako synchronizovať iphone s počítačom
Ako synchronizovať iphone s počítačom

Nevyhnutné

Softvér Apple iTunes

Inštrukcie

Krok 1

Na synchronizáciu produktov Apple vrátane iPad, iPod a iPhone potrebujete špeciálny softvér iTunes. Jedná sa o multifunkčný program od spoločnosti Apple, čo je pomôcka na synchronizáciu zariadení, shell pre online obchody iTunes a AppStore a multimediálny prehrávač.

ITunes si môžete zadarmo stiahnuť na oficiálnych webových stránkach spoločnosti: https://www.apple.com/ru/itunes/. Po stiahnutí inštalačného súboru nainštalujte program na počítač PC alebo Mac a spustite odkaz iTunes na ploche

Krok 2

Po spustení programu zapojte kábel z iPhonu do USB portu, potom zasuňte druhý koniec kábla do smartfónu, pričom smartfón by mal byť v pohotovostnom režime - na ňom by mali byť deaktivované všetky aplikácie.

Krok 3

Niekoľko sekúnd po pripojení telefónu k počítaču začne iTunes synchronizovať váš iPhone. Toto bude na obrazovke iPhone označené slovami „Prebieha synchronizácia“. Neodpájajte USB kábel od počítača alebo telefónu, keď je zapnutý. Ak potrebujete urgentne ukončiť synchronizáciu, počas synchronizácie potiahnite šípku „Zrušiť“v dolnej časti obrazovky smartphonu. To poskytne ochranu pred stratou údajov.

Odporúča: