Ako Skryť číslo Na Mts

Obsah:

Ako Skryť číslo Na Mts
Ako Skryť číslo Na Mts

Video: Ako Skryť číslo Na Mts

Video: Ako Skryť číslo Na Mts
Video: Как скрыть свой номер на МТС 2024, Smieť
Anonim

Svoje telefónne číslo môžete uchovať v tajnosti pomocou služby Anti-Caller ID, ktorú môže využívať každý predplatiteľ mobilnej siete. Zvážme spôsoby pripojenia služby pre predplatiteľov MTS.

Ako skryť číslo na mts
Ako skryť číslo na mts

Inštrukcie

Krok 1

Existuje niekoľko spôsobov, ako aktivovať službu Anti-Caller ID, pomocou ktorej môžete zabrániť volanému účastníkovi vidieť vaše číslo. Najjednoduchšie z nich je vytočiť číslo * 111 * 46 # z mobilného telefónu a stlačiť tlačidlo Volať. Ako odpoveď dostanete upozornenie SMS, že služba bola úspešne pripojená.

Krok 2

Túto službu môžete prepojiť aj prostredníctvom „Mobile Assistant“- automatizovaného systému správy služieb. Urobíte to tak, že vytočíte číslo 111 z telefónu a na základe pokynov elektronického automatického informátora aktivujete službu Anti-Caller ID. Systém Mobile Assistant je k dispozícii aj na telefónnom čísle +7 985 220 0022.

Krok 3

Ak je pre vás pohodlnejšie spravovať služby cez internet, prejdite na webovú stránku www.mts.ru a po získaní hesla na vstup do systému prostredníctvom SMS prejdite na svoj osobný účet v sekcii „Internetový asistent“. Tu môžete pripojiť všetky dostupné služby vrátane Anti-Caller ID.

Odporúča: