Ako Obnoviť Telefónne čísla Vymazané Z Denníka Hovorov

Obsah:

Ako Obnoviť Telefónne čísla Vymazané Z Denníka Hovorov
Ako Obnoviť Telefónne čísla Vymazané Z Denníka Hovorov

Video: Ako Obnoviť Telefónne čísla Vymazané Z Denníka Hovorov

Video: Ako Obnoviť Telefónne čísla Vymazané Z Denníka Hovorov
Video: Jak Hacknout WhatsApp přítelkyni / přítelovi 2024, Apríl
Anonim

Často sa stáva, že je potrebné v telefóne obnoviť čísla, ktoré sa používateľovi nepodarilo uložiť a omylom ich vymazať z protokolu hovorov. Nezúfajte. Stratené telefónne číslo môžete úplne zadarmo obnoviť u ľubovoľného mobilného operátora.

Ako obnoviť telefónne čísla vymazané z denníka hovorov
Ako obnoviť telefónne čísla vymazané z denníka hovorov

Je to nevyhnutné

  • - internet;
  • - telefón.

Inštrukcie

Krok 1

Každý mobilný operátor má svoje vlastné webové stránky. Vyberieme požadovaného operátora a prejdeme na jeho webovú stránku. Ak ste v inom meste, potom priamo na stránke vyberte svoje mesto. Ako obnoviť čísla v telefóne bude popísané na príklade operátora MTS. Pre ostatných operátorov je spôsob obnovy strateného čísla takmer identický.

Krok 2

Každý operátor na stránke má špeciálne osobné konto vytvorené pre komunikačných klientov. Na svojom osobnom účte môžete kontrolovať výdavky, zistiť svoj zostatok, objednať si ďalšie služby alebo ich odmietnuť a oveľa viac.

Krok 3

Je potrebné kliknúť na ikonu „Osobný účet“a potom zvoliť „Mobilná komunikácia“. Pri prvom zadaní osobného účtu sa budete musieť zaregistrovať. V prípade MTS stačí kliknúť na tlačidlo „Získať heslo prostredníctvom SMS“a potom zadať svoje číslo. Kód by mal doraziť takmer okamžite. Teraz zadajte tento kód do špeciálneho okna.

Krok 4

Dostanete sa na svoj osobný účet, kde môžete okamžite vidieť svoj tarif, zostatok, bonus a ďalšie špeciálne funkcie. Ak chcete obnoviť čísla v telefóne, musíte kliknúť na „Účet“v sekcii „Internetový asistent“a potom zvoliť podsekciu „Kontrola nákladov“. V tejto podsekcii uvidíte ešte niekoľko podskupín. Musíte zvoliť „Detaily hovoru“.

Krok 5

Pri podrobnostiach musíte uviesť obdobie, v ktorom sa stratený hovor uskutočnil, a zvoliť spôsob doručenia. Pre používateľov MTS môžu byť podrobnosti doručené e-mailom alebo na ich osobný účet. Musíte tiež zvoliť formát dokumentu. Najlepšie je zvoliť buď PDF alebo HTML, ale môžete zvoliť aj iné formáty.

Krok 6

Vo výslednom súbore hľadáme a hľadáme požadované telefónne číslo. Po nájdení ho uložíme do nášho telefónu.

Odporúča: