Ako Sušiť Mobilný Telefón

Obsah:

Ako Sušiť Mobilný Telefón
Ako Sušiť Mobilný Telefón

Video: Ako Sušiť Mobilný Telefón

Video: Ako Sušiť Mobilný Telefón
Video: Test naostro: Pozrite si, čo spraví voda vášmu mobilu 2024, Apríl
Anonim

Ak ste náhodou spadli mobilný telefón do vody, napríklad do kaluže alebo na toaletu, nemali by ste sa rozčúliť vopred. Bunku čo najskôr vytiahnite z vody a pokúste sa ju „oživiť“.

Ako sušiť mobilný telefón
Ako sušiť mobilný telefón

Inštrukcie

Krok 1

Po vybratí mobilného telefónu z vody ho v žiadnom prípade nezapínajte, kým ho nevyschnete. Vyberte batériu, vyberte SIM kartu, všetky pamäťové karty a akékoľvek ďalšie periférie.

Krok 2

Mobilný telefón dobre utrite suchou savou handričkou. Snažte sa zabrániť nadmernému otrasom telefónu, napr voda sa môže pohybovať do hlbších častí, čo sťažuje prácu. Všetky prístupné časti telefónu utrite alkoholom. alkohol dokonale vytláča tekutinu a sám sa vyparí za krátky čas.

Krok 3

Na nasatie kvapaliny použite vysávač. Uistite sa, že sú všetky časti telefónu bezpečne pripevnené a nie sú nasávané do vysávača. Pre túto metódu nikdy nepoužívajte sušič vlasov, ako prúdenie vzduchu presunie všetku vlhkosť do odľahlých oblastí, čo sťažuje sušenie.

Krok 4

Po vykonaní všetkých manipulácií vložte telefón na noc do misky s ryžou. Ryža vynikajúco absorbuje vlhkosť, takže ľahko vysuší váš mobilný telefón. Po vyskúšaní telefónu ho otestujte vložením batérie a zapnutím.

Odporúča: