Ako Správne Inštalovať Softvér Pre Telefón Samsung

Obsah:

Ako Správne Inštalovať Softvér Pre Telefón Samsung
Ako Správne Inštalovať Softvér Pre Telefón Samsung

Video: Ako Správne Inštalovať Softvér Pre Telefón Samsung

Video: Ako Správne Inštalovať Softvér Pre Telefón Samsung
Video: Ako prepojiť smartfón s TV 2024, Smieť
Anonim

Na správu obsahu zariadenia a jeho synchronizáciu s počítačom je nainštalovaný softvér (softvér) spoločnosti Samsung a rôzne ovládače. Môže sa vyžadovať ďalší softvér, ak chcete telefón navyše vymeniť alebo si doň stiahnuť ďalšie aplikácie.

Ako správne inštalovať softvér pre telefón Samsung
Ako správne inštalovať softvér pre telefón Samsung

Inštalácia ovládačov USB

Staršie telefóny Samsung je možné k počítaču pripojiť iba pomocou USB po nainštalovaní správnej sady ovládačov. A ak sú nové modely smartfónov automaticky rozpoznané ako vymeniteľné médiá, bežné zariadenia Samsung je možné synchronizovať s počítačom až po nainštalovaní správneho ovládača.

Vložte disk dodaný s telefónom do jednotky CD v počítači. Potom podľa potreby pripojte svoj Samsung pomocou kábla k počítaču podľa pokynov na použitie. Počkajte na automatickú inštaláciu potrebných ovládačov do systému, potom dostanete príslušné oznámenie v systémovej lište. Inštalácia ovládača je teraz dokončená a teraz môžete v systéme používať svoj Samsung.

Programy pre prácu s telefónmi

Moderné telefóny Samsung podporujú rôzne programy, ktoré vám umožňujú nielen synchronizáciu potrebných informácií, ale aj správu nastavení telefónu a nainštalovaných aplikácií. Ak si chcete stiahnuť potrebný softvér na prácu s telefónom, prejdite na svojom počítači alebo notebooku na oficiálnu stránku Samsung Internet v časti „Požadovaný softvér“.

Bude vám ponúknuté stiahnutie niekoľkých programov, ktoré majú určité funkcie. Väčšina telefónov Samsung s Androidom bude fungovať s aplikáciou Kies, ktorá vám umožní synchronizovať hudbu, fotografie, videá, aplikácie, poznámky a ďalšie. s telefónom ihneď po pripojení k počítaču. Program môže tiež automaticky aktualizovať softvér zariadenia, keď je zariadenie pripojené a zobrazí sa príslušné upozornenie.

Aplikácia Samsung Smart Switch vám umožňuje synchronizovať kontakty a položky kalendára, ktoré boli uložené v starom telefóne Samsung. Program skopíruje potrebné informácie do nového telefónu tak, že po pripojení uloží údaje zo starého. Aplikácia S Note vám umožňuje synchronizovať poznámky, ktoré ste vytvorili na počítači s telefónom. Samsung SideSync vám dáva možnosť ovládať plochu vášho počítača.

Po výbere požadovaného programu kliknite na „Stiahnuť“a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Po dokončení sťahovania spustite súbor, aby ste nainštalovali požadovaný softvér, a tiež postupujte podľa pokynov na obrazovke. Po inštalácii spustite výsledný program pomocou odkazu na ploche. Potom pripojte zariadenie pomocou kábla USB, aby ste telefón ďalej identifikovali a vykonali synchronizáciu.

Odporúča: