Najlepšie Obrazové Projektory

Obsah:

Najlepšie Obrazové Projektory
Najlepšie Obrazové Projektory

Video: Najlepšie Obrazové Projektory

Video: Najlepšie Obrazové Projektory
Video: Как выбрать лучший проектор для дома: рейтинг проекторов для дома Xaiomi, Viewsonic, LG, BenQ 2024, Apríl
Anonim

Vytvorte si vlastné kino, premietajte prezentáciu alebo fotografie na obrovskom plátne celému publiku - to všetko je možné, ak máte dobrý projektor. Najlepší obrazový projektor kombinuje vysoké rozlíšenie a realistické obrazy a je potrebné ho vyberať na základe prenosnosti, jasu, technológie a výkonu snímača.

Obrazový projektor
Obrazový projektor

Funkcie obrazového projektora

  • Jas. Modely s jasom nižším ako 1 000 lúmenov je možné používať iba v tmavých miestnostiach. Projektory 2000 - 3000 sú vhodné pre konferenčné miestnosti a učebne a vytvárajú jasný obraz za denného svetla. Obrazové projektory s 3000 - 12 000 lúmenov sa považujú za profesionálne a používajú sa v koncertných sálach, kluboch a kinách.
  • Technológie. Modely, v ktorých sa obraz vytvára pomocou LCD - najlepšia kombinácia ceny a kvality. Najlepšie obrazové projektory sú vybavené technológiou DLP pre dvojnásobný kontrast. Na LcoS existujú aj modely, sú považované za spoľahlivejšie, pretože poskytujú jednotný obraz.
  • Rozmery. Spolu s prenosnými zariadeniami s hmotnosťou 2 - 3 kg existujú aj prenosné 3 - 5 kg a stacionárne s hmotnosťou nad 10 kg, ktoré si vyžadujú špeciálnu inštaláciu.
  • Účel. Na zobrazovanie obrázkov a prezentácií musí mať projektor maticu optimalizovanú pre rôzne rozlíšenia. Na vytvorenie domáceho kina potrebujete model s maticou, ktorá podporuje príslušné formáty videa: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p atď.

Najlepšie modely obrazových projektorov

Projektor Aser Large Venue poskytuje veľmi jasný a vysoko kvalitný obraz, kombinuje všetky moderné technológie - je ideálny na predvádzanie prezentácií alebo obrázkov vo veľkých sálach. Systém SmartFormat slúži na okamžité premietanie širokouhlého obrazu a po dokončení prezentácie alebo videa sa automaticky odpojí od siete.

Projektor Epson EH-TW6600 vám umožní vytvoriť si vlastné domáce kino s 3D videom. Schopnosť prevádzať 2D na 3D, upscalingový pomer 1, 6, rozlíšenie Full HD, jas 2 500 lúmenov - to všetko z neho robí jedno z najlepších vo svojej triede.

Cenovo dostupnejší je ďalší 3D projektor od Epson EH-TW5200 s farebným jasom 2000 lúmenov a rozlíšením videa 1080p. Zároveň umožňuje sledovať aj 3D video bez konverzie.

Odporúča: