Ako Tlačiť SMS

Obsah:

Ako Tlačiť SMS
Ako Tlačiť SMS

Video: Ako Tlačiť SMS

Video: Ako Tlačiť SMS
Video: SMS ako priepustky zo zákazu vychádzania? 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete z mobilného telefónu dostávať výtlačky SMS správ, môžete to urobiť dvoma spôsobmi: svojpomocne alebo prostredníctvom osobného odvolania na najbližšej kancelárii vášho mobilného operátora.

Ako tlačiť SMS
Ako tlačiť SMS

Nevyhnutné

Počítač, softvér, telefón

Inštrukcie

Krok 1

Samoobslužný výtlačok SMS. Všetky správy z telefónu môžete kedykoľvek vytlačiť na papier. Aby ste to dosiahli, musíte mať v počítači špeciálny softvér. Potrebný softvér nájdete v dodacej súprave vášho mobilného telefónu. Je tiež potrebné poznamenať, že môžete tlačiť iba správy uložené v telefóne.

Krok 2

Inštalácia softvéru. Vložte inštalačný disk dodaný s telefónom. Nainštalujte program na synchronizáciu zariadenia s osobným počítačom a potom reštartujte systém pomocou ponuky „Štart“. Po zavedení systému otvorte nainštalovaný program a pomocou kábla USB pripojte mobilný telefón k počítaču.

Krok 3

Hneď ako pripojíte mobilný telefón k počítaču, na pracovnej ploche sa zobrazí okno so všetkými funkciami programu. Tu nájdete sekciu so správami SMS. Niektoré programy vám umožňujú otvoriť všetky správy v jednom okne naraz (k tomu je k dispozícii špeciálne tlačidlo). Po otvorení všetkých správ si ich vytlačte pomocou príslušnej položky ponuky v parametroch sekcie. Upozorňujeme, že nie všetky modely telefónov umožňujú tlač správ pomocou softvéru.

Krok 4

Výpis SMS správ osobným kontaktovaním zastúpenia vášho mobilného operátora. V takom prípade stačí navštíviť najbližšiu kanceláriu vášho operátora. Po kontaktovaní manažéra ho požiadajte, aby vám vytlačil správy SMS z vášho telefónneho čísla. Je potrebné poznamenať, že si môžete objednať podobnú službu s uvedením konkrétneho dátumu, pre ktorý potrebujete výtlačok.

Odporúča: